2012. január 14., szombat

XXL-es szuper vagány, meleg, bélelt férfi kabát - Jelenlegi ára: 1 Ft


Szuper divatos vagány, meleg, teljesen végig bélelt (még az ujjai is) férfi fekete, puha műbőr kabát / dzseki. Galléros, elöl végig zipp-záras. A nyakánál két szíj segítségével jobban védi a nyakat. Címke szerint XXL-es , de figyeld a méreteit: hossza: 74 cm, mellbősége: 2X70=140 cm, ujjhossz a vállvarrástól: 58 cm, vállszélessége: 70 cm, csípőbősége: 2X66=132 cm. Alul kétoldalon szíjjak segítségével szabályozható a bősége.
Hibája: a zsebeknél alul és felül mindkét oldalon kicsit ki van szakadva, valamint a bal oldali zsebnél még ki is van bomolva. (fotóztam, lásd: 5-6-7-es képek) De ez könnyen orvosolható néhány öltéssel, vagy akár így is lehet hordani, mert széthúzva fényképeztem, hogy látható legyen a hibája,  alapban nem ennyire szembeötlő. (lásd: 1. kép)
Amúgy egy igen megkímélt, egyébként kifogástalan állapotban lévő nagyméretű, klassz férfi kabát. Ennek tudatában licitálj, mert ebből adódóan később reklamációt nem fogadok el. Az ár a hibáinak megfelelően igen barátságos. Tiszta, kifogástalan, dohányfüst és állati szőr-mentes lakásból. Hibái néhány öltéssel orvosolhatóak.
 F I G Y E L E M !!!!!
 KIZÁRÓLAG AJÁNLOTT KÜLDEMÉNYKÉNT POSTÁZOK!!!!!
KÖSZÖNÖM SZÉPEN A MEGÉRTÉST!!!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-01-10 05:46
. XXL-es szuper vagány, meleg, bélelt férfi kabát - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése